A rumos meggy parfé azon túl, hogy mennyeien könnyű, hűsítő és gyümölcsös, már az előző nap elkészítheted. Sőt, ha hibátlan végeredményt szeretnél, a hűtésre érdemes legalább 24 órát szánni. Az elkészítése egyáltalán nem időigényes, de még különösebb cukrásztehetségre sincs szükség. A nyári melegben, kerti partik vagy egyéb bulik alkalmával is bevethető, hiszen ki tudna nemet mondani ennek a jeges finomságnak a kánikula kellős közepén. Ha desszertre vágysz, a megszokott krémes piskóták helyett inkább ezt a rumos meggy parfét készítsd el. A gyerekek is imádni fogják – persze csak az alkoholmentes verzióját, a gyümölcsöket pedig kedvedre variálhatod.
Farkasinszki Ildikó a Mindmegette Süti-suli keretében most ennek a csodás parfénak az elkészítését mutatja be. Kövesd figyelmesen az instrukciókat, hogy neked is legyen egy tuti hűsítő finomságod a meleg napokra.
Farkasinszki Ildikó 2018. október 26-án indította el a Grill-ázs Sütisulit. A workshopok általában péntek délután 15 órakor kezdődnek, kivétel szombaton, akkor délelőtt 10-kor. Mindig egy-egy téma köré épülnek fel, és alkalmanként 4-5 féle sütemény, desszert készül. Az aktuális workshopokat megtaláljátok a grill-azs.hu oldalon.
Borítókép: Móricz István - Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.