Kevesebb hús
Jó a testnek: Ha csökkented az elfogyasztott hús mennyiségét, azzal kevesebb telített zsírsavat juttatsz a szervezetedbe, és csökkentheted a koleszterinszintedet!
Jó a környezetnek: Az állattenyésztés sokkal jobban kizsákmányolja a földet, mint a növénytermesztés. Ha visszaesik a marhahús iránti kereslet, csökken a kibocsátott metángáz mennyisége is.
Regionális és szezonális
Jó a testnek: Az a termék, amelyik gyorsan jut el a termelőtől a fogyasztóig, és nem áll hosszasan a raktárakban, több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Jó a környezetnek: Így csökken a szállító járművek által kibocsátott káros anyagok koncentrációja a levegőben.
Csak frisset!
Jó a testnek: A fagyasztott vagy konzervált termékek mindig veszítenek egy keveset a vitamintartalmukból a friss árukhoz képest.
Jó a környezetnek: Csökken a konzervdobozok, üvegek és más csomagolóanyagok mennyisége, és hűtőládából is elég a kisebb.
Vizet? A csapból!
Jó a testnek: A csapvíz a legtöbb magyarországi településen biztonsággal fogyasztható, és a szervezet számára is ez az édesítőszerek és mesterséges adalékanyagok nélküli frissítő a legjobb.
Jó a környezetnek: Nemcsak a palackok előállításakor és szállításakor keletkező káros anyagoktól, hanem a szeméthegyektől is megóvjuk bolygónkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.