Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Egészséges

Kemény döntést hozott Borbás Marcsi: már másfél éve így él a gasztroangyal

Lekerül műsorról a Gasztroangyal - Borbás Marcsi ezért nem hosszabbított szerződést!
A népszerű tévés műsorvezető, akit sokan egyszerűen csak a gasztroangyalként emlegetnek és műsoraival keresztül-kasul bejárta Magyarországot, az utóbbi időben az ideje java részét saját tanyáján, az Őrségben tölti, ahol gondosan neveli kertjében a különféle zöldségeket, gyümölcsöket.

Borbás Marcsi talán a legnagyobb sikereit a Gasztroangyal című országjáró gasztroműsorral érte el, melyben bemutatta az ország legszebb vidékeit, termelőit és azokat a gasztronómiai kincseket, melyeket érdemes ismerni és azokat a hagyományokat, melyeket ápolni kellene.

A gasztroangyal férjével az Őrségben található tanyájukon él, ahol állatokat tartanak, növényeket termesztenek és sokan irigylik Borbás Marcsi idilli kertjét, mely csak úgy dúskál a finom zöldségekben és gyümölcsökben.

Borbás Marcsit másfél évvel ezelőtt lemondott a kenyérről /Fotó: Krisztics Barbara
Borbás Marcsit másfél évvel ezelőtt lemondott a kenyérről /Fotó: Krisztics Barbara

"Minden reggelemet a kertben indítom, és amit aznap ad, az kerül az asztalra. Irdatlan mennyiségű zöldséget fogyasztunk, gyakran nem is bírjuk szusszal, de semmi nem megy pocsékba, mert ami megmarad, azt elajándékozom. Egyébként mindig igyekszem valami új ételt kitalálni, rögtönözni, és ami a legjobb, hogy a zöldségekkel nem lehet mellélőni. Ízletesek, egészségesek és nem utolsósorban kalóriaszegények" – mesélte a Meglepetésnek Borbás Marcsi, aki másfél évvel ezelőtt kiiktatott valamit az életéből.

"Bár tíz éve tartom a formámat, az utóbbi időben mégis felszaladt rám néhány kiló. Mi tagadás, a kenyérsütés nem éppen a legdiétásabb hobbi, úgyhogy másfél évvel ezelőtt elbúcsúztam a péklapáttól, mert muszáj volt egy kicsit visszafognom a kalóriafogyasztást. Igaz, sosem leszek cérnaszál alkat, nem is szeretnék az lenni, ki vagyok békülve a külsőmmel, de az elkövetkező tíz évben is szeretném magam jól érezni a bőrömben, ezért pedig olykor áldozatokat kell hozni. Most a kenyér bánta, a kertem viszont nagyon hálás a plusz törődésért.”

Borítókép: Krisztics Barbara

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.