Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Puncstorta  recept
Puncstorta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Egészséges

Kemény döntést hozott Borbás Marcsi: már másfél éve így él a gasztroangyal

Lekerül műsorról a Gasztroangyal - Borbás Marcsi ezért nem hosszabbított szerződést!
A népszerű tévés műsorvezető, akit sokan egyszerűen csak a gasztroangyalként emlegetnek és műsoraival keresztül-kasul bejárta Magyarországot, az utóbbi időben az ideje java részét saját tanyáján, az Őrségben tölti, ahol gondosan neveli kertjében a különféle zöldségeket, gyümölcsöket.

Borbás Marcsi talán a legnagyobb sikereit a Gasztroangyal című országjáró gasztroműsorral érte el, melyben bemutatta az ország legszebb vidékeit, termelőit és azokat a gasztronómiai kincseket, melyeket érdemes ismerni és azokat a hagyományokat, melyeket ápolni kellene.

A gasztroangyal férjével az Őrségben található tanyájukon él, ahol állatokat tartanak, növényeket termesztenek és sokan irigylik Borbás Marcsi idilli kertjét, mely csak úgy dúskál a finom zöldségekben és gyümölcsökben.

Borbás Marcsit másfél évvel ezelőtt lemondott a kenyérről /Fotó: Krisztics Barbara
Borbás Marcsit másfél évvel ezelőtt lemondott a kenyérről /Fotó: Krisztics Barbara

"Minden reggelemet a kertben indítom, és amit aznap ad, az kerül az asztalra. Irdatlan mennyiségű zöldséget fogyasztunk, gyakran nem is bírjuk szusszal, de semmi nem megy pocsékba, mert ami megmarad, azt elajándékozom. Egyébként mindig igyekszem valami új ételt kitalálni, rögtönözni, és ami a legjobb, hogy a zöldségekkel nem lehet mellélőni. Ízletesek, egészségesek és nem utolsósorban kalóriaszegények" – mesélte a Meglepetésnek Borbás Marcsi, aki másfél évvel ezelőtt kiiktatott valamit az életéből.

"Bár tíz éve tartom a formámat, az utóbbi időben mégis felszaladt rám néhány kiló. Mi tagadás, a kenyérsütés nem éppen a legdiétásabb hobbi, úgyhogy másfél évvel ezelőtt elbúcsúztam a péklapáttól, mert muszáj volt egy kicsit visszafognom a kalóriafogyasztást. Igaz, sosem leszek cérnaszál alkat, nem is szeretnék az lenni, ki vagyok békülve a külsőmmel, de az elkövetkező tíz évben is szeretném magam jól érezni a bőrömben, ezért pedig olykor áldozatokat kell hozni. Most a kenyér bánta, a kertem viszont nagyon hálás a plusz törődésért.”

Borítókép: Krisztics Barbara

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.