Hogy mi az a szőlősajt? Egy, a szőlő magjából és héjából készített mennyei nassonlivaló, ami szervezetünkre gyakorolt jótékony hatását a benne lévő szőlőmagnak köszönheti, hiszen a legnagyobb arányban ebben koncentrálódik a növény valamennyi jótékony összetevője: van benne antioxidáns hatású, így a rák kialakulásának megelőzésére alkalmas E-vitamin, antihisztanmin, valamint a sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen linolénsav. A szőlőmag ezen kívül hatékonyan csökkenti a vérnyomást és a rossz koleszterin szintjét a vérben.
És, ha mindez nem lenne elég, szőlősajt készítésekor, egyfajta melléktermékeként isteni szőlőszörp lesz a szemekből kisajtolt gyümőlcshúsból és léből. A recept zseniális, a balkoláda.hu oldalon tették közzé, és most megosztjuk veletek - készítsétek el, érdemes!
Tipp: az élvezeti érték tovább emelhető, ha szezámmagot, aprított diót vagy mandulát keverünk a masszába, és úgy terítjük szét a szárítótálcán!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.