Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Előétel

Sajtos-paradicsomos bruschetta hétvégi partikhoz

Sajtos-paradicsomos bruschetta
Az avokádóval és olvasztott Frico Maasdam sajttal készült előétel tökéletes választás a hétvégi partikhoz, könnyedsége miatt ideális választás a nyári melegben is. Az egyszerűen elkészíthető bruschettához csak egy friss bagettre van szükség, mely a különleges avokádós és paradicsomos feltéttel biztosan osztatlan sikert arat majd a vendégek között.

Hozzávalók:

1 db bagett
8 ek Frico Maasdam sajt
1 db nagy avokádó
1 db nagy paradicsom
1 marék koriander
1 db lime leve
só és bors
2 csipet paprika
4 tk balzsamecet

Elkészítés:

1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A bagett végeit eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon bekenjük olívaolajjal. Mindegyik bruschettát megszórjuk 1-2 evőkanál reszelt Maasdam sajttal, majd 10 percre a sütőbe helyezzük, vagy addig, amíg a sajt el nem olvad.
2. Közben kockára vágjuk az avokádót és a kimagozott paradicsomot, majd összerázzuk őket. Hozzáadjuk az apróra vágott koriandert, a lime levét, a paprikát, a sót és a borsot, végül az egészet óvatosan összerázzuk.
3. A bruschettát egy tálalóedényre helyezzük, az avokádós keveréket egyenletesen elosztlatjuk a szeleteken, majd ízlés szerint meglocsoljuk a balzsamos öntettel és tálaljuk.

Még több Frico sajtos receptet itt találsz >>>

SÜLTHÚSOS-SAJTOS SZENDVICS >>>

SZUPERKRÉMES MAC AND CHEESE FALATKÁK >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.