Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Előétel

Sajtos-paradicsomos bruschetta hétvégi partikhoz

Sajtos-paradicsomos bruschetta
Az avokádóval és olvasztott Frico Maasdam sajttal készült előétel tökéletes választás a hétvégi partikhoz, könnyedsége miatt ideális választás a nyári melegben is. Az egyszerűen elkészíthető bruschettához csak egy friss bagettre van szükség, mely a különleges avokádós és paradicsomos feltéttel biztosan osztatlan sikert arat majd a vendégek között.

Hozzávalók:

1 db bagett
8 ek Frico Maasdam sajt
1 db nagy avokádó
1 db nagy paradicsom
1 marék koriander
1 db lime leve
só és bors
2 csipet paprika
4 tk balzsamecet

Elkészítés:

1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A bagett végeit eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon bekenjük olívaolajjal. Mindegyik bruschettát megszórjuk 1-2 evőkanál reszelt Maasdam sajttal, majd 10 percre a sütőbe helyezzük, vagy addig, amíg a sajt el nem olvad.
2. Közben kockára vágjuk az avokádót és a kimagozott paradicsomot, majd összerázzuk őket. Hozzáadjuk az apróra vágott koriandert, a lime levét, a paprikát, a sót és a borsot, végül az egészet óvatosan összerázzuk.
3. A bruschettát egy tálalóedényre helyezzük, az avokádós keveréket egyenletesen elosztlatjuk a szeleteken, majd ízlés szerint meglocsoljuk a balzsamos öntettel és tálaljuk.

Még több Frico sajtos receptet itt találsz >>>

SÜLTHÚSOS-SAJTOS SZENDVICS >>>

SZUPERKRÉMES MAC AND CHEESE FALATKÁK >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.