Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Érdekességek

Megvan a nyertes! Itt sütik az ország legjobb lángosát!

békéscsabán sütik az ország legjobb lángosát
Egy békéscsabai lángossütő bizonyult a legjobbnak idén a Lángos Voks internetes szavazáson - írja a Beol.hu.

Szpisják György, a büfé tulajdonosa szerint az igazán ínycsiklandó lángos titka az, hogy úgy kell elkészíteni a vendégeknek, mintha saját maguknak sütnék és pakolnák meg minden jóval.

Elárulta: mindig friss alapanyagokból kell dolgozni – az olajat rendre cserélni kell, a tészta is csak egy-két órára lehet elég, utána újat kell készíteni –, illetve a feltétekkel sem szabad spórolni, jól meg kell pakolni a lángost. A tészta hosszas kísérletezés eredménye, mint mondta, több tényezőnek kell közrejátszania abban, hogy ízletes legyen. Emellett a higiéniára is kiemelt figyelmet kell fordítani, és nem csak az ellenőrzések miatt.

Jelenleg több mint harmincféle lángost forgalmaznak, a hagyományostól egészen a különlegességekig. Hogy mennyi fogy egy nap, arról mosolyogva annyit mondott, szakmai titok, de hozzátette, hogy sok helyről már kimondottan azért fordulnak be a Szerdahelyi utcába, hogy egy jó lángost egyenek.

Részletek a Beol.hu-n >>>


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.