A különleges ízvilágú ételek kedvelői rajongani fognak ezért a receptért, ami egyszerűen, gyorsan elkészíthető, mégis egy semmihez sem hasonlítható, egyedi, ízletes csirkés ételt kapunk végeredményül. A mediterrán fogásként is nevezett csirkés étel lehet könnyű vacsora, de gazdag körettel tartalmas ebédként ugyanúgy megállja a helyét. A sós, édes és savanykás ízek harmonikus találkozás a csirkével mindenkit levesz a lábáról.
Az amerikai klasszikus első írott receptje 1982-ben jelent meg a Silver Palate szakácskönyvben, amelyet Julee Rosso és Sheila Lukins írt. A könyv a szerzői egy kis éttermet üzemeltettek New Yorkban, a fényűző Upper West Side-on. Az ott elkészített ételeik receptjét gyűjtötték össze egy könyv formájában, és ezzel forradalmasították a főzést az államokban. A szakácskönyvet sokan az amerikai konyha úttörőjének tartanak, ugyanis addig nem ismert ínyencségeket ismertetett meg az olvasókkal, amelyeket otthon is könnyen elkészíthettek. Így a hétköznapi főzésekbe csempésztek egy csipetnyi luxust, de a sokkal fontosabb volt az az újító szemlélet, ahogy az európai konyha alapanyagait és technikáját ötvözték az amerikai gasztronómiával. Ez volt az első könyvek egyike az Államokban, amely a szezonális, minőségi alapanyagok használatára ösztönözte olvasóit. A receptgyűjteményben számos híres étel megtalálható, az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb a Marbella csirke, amit érdemes is kipróbálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.