Ezért a New York-i sajtosszendvicsért nem kevesebb, mint 214 dollárt kérnek el az étteremben, ami magyar pénzbe átváltva valamivel több, mint 64 ezer forintot jelent jelenlegi árfolyamon számolva. Persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis mitől ennyire drága ez a szendvics? Talán aranyból van? Hát, nem járunk túl messze az igazságtól, ugyanis Quintessential Grilled Cheese kizárólag a legjobb minőségű, legdrágább alapanyagokból áll össze.
Már kapásból a kenyér sem hétköznapi. Különlegessége, hogy a szendvics alapját képező French Pullman, azaz a pezsgős kenyér tésztájába a világ talán egyik legelismertebb és legelőkelőbb italából, a Dom Pérignon pezsgőből is kevernek.
Ezen túl a vaj fehér szarvasgombából készül, karakteres ízét pedig egy dél-olasz különlegesség, a Caciocavallo Podolico nevű sajt adja meg. Ennek különlegessége, hogy a világon mindössze 25 000 helyi tehén tejéből készülhet, amihez az állatok csupán csak két hónapig járulnak hozzá egy évben, ugyanis csak ennyi ideig tejelnek. Természetesen erről az ételről sem hiányozhatnak az ehető aranypelyhek, a kész sajtosszenya mellé pedig homárból és paradicsomból készült mártogatós szósz dukál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.