Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Idén sem maradt el az a nagy verseny, amely során többek között az is kiderült, hogy melyik vendéglátóhely nyerte el az ország legjobb magyaros étterme címet.

Az Utazó Magazin idén is meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói és a határon túli magyar médiumok olvasóinak körében. A 21. alkalommal meghirdetett versenyen 21 hazai és 10 határon túli szolgáltatót díjaztak: többek között szállodákat, fürdőket, utazási irodát, légitársaságot és éttermeket is.

A Tanyacsárda az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában található
A Tanyacsárda az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában található

Az éttermek esetében több kategória született, az egyik ilyen az év legjobb magyaros étterme címe volt, amit a lajosmizsei Tanyacsárda nyert el. A népszerű vendéglátóhely több mint öt évtizede nyitotta meg kapuit, amely mára hazánk egyik leghíresebb étterme lett. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és magyaros fogások találhatóak, konyhája ezért már számos gasztrodíjat kapott.

Számos elismerést kapott

„Az év magyaros étterme” címet korábban két alkalommal is elnyerte, négy alkalommal pedig a Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.
A csárda magyaros jellegű, kitűnő konyhája 1999 óta hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme” címet, és megannyi gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést – Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs –, valamint megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat is.

Borítókép: Tanyacsárda

(Forrás: Sokszínű Vidék)

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.