Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Idén sem maradt el az a nagy verseny, amely során többek között az is kiderült, hogy melyik vendéglátóhely nyerte el az ország legjobb magyaros étterme címet.

Az Utazó Magazin idén is meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói és a határon túli magyar médiumok olvasóinak körében. A 21. alkalommal meghirdetett versenyen 21 hazai és 10 határon túli szolgáltatót díjaztak: többek között szállodákat, fürdőket, utazási irodát, légitársaságot és éttermeket is.

A Tanyacsárda az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában található
A Tanyacsárda az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában található

Az éttermek esetében több kategória született, az egyik ilyen az év legjobb magyaros étterme címe volt, amit a lajosmizsei Tanyacsárda nyert el. A népszerű vendéglátóhely több mint öt évtizede nyitotta meg kapuit, amely mára hazánk egyik leghíresebb étterme lett. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és magyaros fogások találhatóak, konyhája ezért már számos gasztrodíjat kapott.

Számos elismerést kapott

„Az év magyaros étterme” címet korábban két alkalommal is elnyerte, négy alkalommal pedig a Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.
A csárda magyaros jellegű, kitűnő konyhája 1999 óta hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme” címet, és megannyi gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést – Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs –, valamint megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat is.

Borítókép: Tanyacsárda

(Forrás: Sokszínű Vidék)

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.