Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Hogyan lesz egy harmadéves közgazdászból, gasztroszupersztár választott hazájában? Hogyan jutott egyetemistaként arra az elhatározásra, hogy neki a gasztronómia lesz az élete, és hogyan, kitől szedte fel az ehhez szükséges tudást, és miért mondja azt, hogy a főzés lopás? Gianni Annoni nagyinterjú a Mandineren.

Gianni Annoni 30 éve jött Magyarországra, és talán ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen élet vár majd itt rá. Szabad lett, de új otthonra is talált itt, ahol irigylésre méltó életet épített családjának.

Ám, a ma már kétgyermekes édesapának nem hullott az ölébe a siker, sőt eleinte még abban sem volt biztos, hogy mivel is szeretne foglalkozni. Ma szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy a tévéműsorokból ismert Gianni, aki szenvedéllyel beszél az olasz és a magyar gasztronómiáról, egy irodában üljön, számokkal és papírmunkával foglalkozzon, pedig akár így is alakulhatott volna az élete.

A főzés és a gasztronómia szeretét természetesen otthonról a dél-olasz nagymamája konyhájából hozta, így amiko a Magyarországon töltött egyetemi éve alatt "csomagot" kapott a szüleitől, amelyek roskadásig tele voltak a hazai finomságokkal, azokat azonnal megosztota a csoporttársaival, sőt első dolga volt, hogy az alapanyagokból összeüssön valamit, és az étellel összehozza a társaságot.Mivel nem csak ő, hanem a többi küldföldi csoporttársnak is érkezett ilyenkor csomag, és mindenki szeretett jó társaságban jókat enni, mások is nekiálltak "hazait" főzni, és ilyenkor el lehetett lesni - vagy ahogy Gianni fogalmazott a Mandínernek adott exkulzív interjújában: el lehetett lopni a főzés tudományát.

"A főzés, lopás. Tanuld meg! El kell lopni a tudást. Megtanultam, hogy a konyhában el lehet lopni a tudást, és ezzel el lehet lopni, meg lehet tanulni a kulturát. Más országok kulturáját is."

Íme a Mandiner Karakter legújabb videós podcastja Gianni Annonival!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.