Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Körömpörkölt csülökkel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Tárkonyos csirkeraguleves
Babgulyás
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Mézes-mustáros csirkemell
Érdekességek

"Egy pörkölt is lehet tökéletes" - Így látják a magyar gasztronómia fejlődését a sztárséfek

Idén Fausto Arrighi végezte a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz főtesztelői munkáját, aki közel 40 évet töltött a Michelin Guide kötelékében. De nem csak ő, hanem a Dining Guide felelős kiadója és hazánk topséfei - például Sárközi Ákos, Nyíri Szása és Széll Tamás - is elmodták a véleményüket a magyar gasztronómia jelenlegi helyzetéről.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.