A 48 éves séf az első adás során curry-s sült csirkét, sajtos és metélőhagymás pogácsát, valamint egy „Sült Alaszka” névre keresztelt desszert készített. A műsor összefoglalója szerint: „Jamie most elárulja, hogyan egészíthetjük ki gasztronómiai tudásunkat a legújabb konyhai őrülettel, miközben néhány finom étel elkészítését és innovatív módszereket mutat be, hogy ezek által a lehető legtöbbet hozzuk ki a forrólevegős légsütőnkből.”
Nos, a nézők közül többen is jelezték, hogy egyáltalán nem nyűgözte le őket az új műsor koncepciója, aminek hangot is adtak a közösségi médiában.
Valaki ezt írta: „Mi lesz a következő? James Martin mikrohullámú sütő? Rick Stein lassan főz? Ez a műsor egy vicc.”
Egy másik néző azt kérdezte: „Mi jön ezután? Jamie salátát fog csomagolni?
Az egyik kommentelő azt jósolta, hogy Jamie hamarosan egy air fryer szakácskönyvet fog kiadni. Van, aki szerint pedig ez az egész csak egy nagy reklám.
Olyanok is voltak, akik megkérdőjelezték a receptek összetevőit: „A méz és a szezámmag még rendben van, de a napon szárított paradicsom, és társai még mindig nagyon költséges hozzávalók.” Ehhez a véleményhez más is csatlakozott: „Mindig nézem Jamie Oliver műsorait, és az air fryer alapvetően jó dolog. De valakinek el kellene mondania neki, hogy milyen drágák az összetevők, főleg az olívaolaj. Nem vagyunk mind a milliomos haverjai.”
A Mirror cikkéből kiderül, hogy természetesen olyan hozzászóló is akadt, aki elégedett volt a műsorral, és úgy érzi, hogy sok hasznos dolgot tanult arról, hogyan is kell használni a forrólevegős légsütőt. Van aki úgy véli, egyenesen mesés volt az adás, és kiváló ételeket készített Jamie. Több néző pedig alig várja már, hogy az összes ételt kipróbálja, amit az új főzőműsorban látott.
Borítókép: Northfoto
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.