Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Érdekességek

A MAGYAR uborkasalátáról áradozik az egyik Kardashian-lány

Kourtney a blogján ír arról, hogy megtalálta a tökéletes nyári fogást, amit mi már régóta ismerünk és szeretünk: a magyar uborkasalátát.

Kourtney Kardashian a Poosh névre hallgató blogján számolt be róla, hogy Nikki Elisheva-val - akinek a My Sweet Belly nevű, főként gasztro témájú Instagram-oldalát több mint 30 ezren követik - együtt teljesen odavannak a magyar uborkasalátáért.

„Olyan finom, friss és könnyen elkészíthető. Ráadásul 2-3 napig is eláll a hűtőszekrényben” - mondja Nikki az uborkasalátáról. Hozzáteszik, hogy érdemes kipróbálni a következő vacsorán akár előételként is, a vendégek szerintük biztosan imádni fogják.

Igaz, ők extra szűz olívaolajat és fehérborecetet tesznek a dressingbe ecet, pirospaprika és tejföl helyett, de az alapja ugyanaz. Mutatjuk a Kardasian-verzió hozzávalóit:

- 3 db kígyóuborka
- 1/3 fej hagyma
- 3 tk cukor
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 1/4 tk bors
- 1/2 tk só
- 1/3 csésze extra szűz olívaolaj
- fehérborecet (2-3 másodpercig öntve)

Itt pedig a jól ismert, tejfölös uborkasaláta hozzávalóit:

- 2 db kígyóuborka
- 1 tk só
- 1 pohár tejföl
- 1 ek ecet
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tk cukor
- pirospaprika (ízlés szerint)
- bors (ízlés szerint)

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.