Kourtney Kardashian a Poosh névre hallgató blogján számolt be róla, hogy Nikki Elisheva-val - akinek a My Sweet Belly nevű, főként gasztro témájú Instagram-oldalát több mint 30 ezren követik - együtt teljesen odavannak a magyar uborkasalátáért.
„Olyan finom, friss és könnyen elkészíthető. Ráadásul 2-3 napig is eláll a hűtőszekrényben” - mondja Nikki az uborkasalátáról. Hozzáteszik, hogy érdemes kipróbálni a következő vacsorán akár előételként is, a vendégek szerintük biztosan imádni fogják.
Igaz, ők extra szűz olívaolajat és fehérborecetet tesznek a dressingbe ecet, pirospaprika és tejföl helyett, de az alapja ugyanaz. Mutatjuk a Kardasian-verzió hozzávalóit:
- 3 db kígyóuborka
- 1/3 fej hagyma
- 3 tk cukor
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 1/4 tk bors
- 1/2 tk só
- 1/3 csésze extra szűz olívaolaj
- fehérborecet (2-3 másodpercig öntve)
Itt pedig a jól ismert, tejfölös uborkasaláta hozzávalóit:
- 2 db kígyóuborka
- 1 tk só
- 1 pohár tejföl
- 1 ek ecet
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tk cukor
- pirospaprika (ízlés szerint)
- bors (ízlés szerint)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.