A szendvicseket ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagot idén is megszerző, illetve a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat negyedik alkalommal elnyerő Costes étterem séfje álmodta meg az OMV VIVA gasztronagyköveteként. A speckó szendvicsek pegid szeptembertől kaphatóak a benzinkutakon. Íme az összes újragondolt finomság fotója és leírása!
Északi szomszédunk étele a juhtúrós sztrapacska, amit friss lila hagyma, ropogós pirított hagyma és ruccola tesz teljessé a rusztikus buciban. Nem csak vegetáriánusok lakhatnak jó vele!
Különleges olasz-magyar fúziós étel kerekedett az olívás kürtőskalács és a paradicsomos húsgombóc találkozásából. A friss petrezselyemzöld és a paprika tovább ízesíti a piros fehér zöld barátságot.
A közkedvelt kacsamáj patét most sós kürtőskalácsban kínálják. A teljes harmóniát a tormás almalekvár és a lila káposzta biztosítja.
A gyros szendvics változatát görög joghurtos tzatziki, gyros hús, paradicsom szeletek és jégsaláta teszi teljessé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.