A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Kapros tökfőzelék virslivel
Körömpörkölt csülökkel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kuglóf
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Babgulyás
Vadas marha
Epres blondie
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Érdekességek

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő felesége

Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, mely a hazai gasztroélet legvártabb és legjelentősebb eseménye minden évben. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, felesége büszkén újságolta követőinek a nagy hírt.
Rácz Jenőre igazán büszke a felesége
Rácz Jenőre igazán büszke a felesége

Úszik a boldogságtól Rácz-Gyuricza Dóra, aki tegnap kivételesen nem csak tündéri kislányával büszkélkedett el a követőinek, hanem férjével is. Rácz Jenő ugyanis hétfő este rangos díjat vehetett át, étterme, a Rumour lett 2022-ben az Év étterme.

"Annyira büszke vagyok rád! 2022-ben az Év étterme a Rumour! A legszorgalmasabb, legfegyelmezettebb, legkreatívabb ember vagy, akit ismerek. Szeretlek!" - írta az Instagramon Dóri.

A sztárpár igazi sikerszérián van túl, megnyerték együtt a Nyerő Páros című műsort, majd eljegyezték egymást, és néhány hónap múlva már oltár elé is álltak. A mesés nászút után hamarosan kiderült, Dóri kisbabát vár, idén áprilisban pedig megszületett kislányuk, Rácz Kamilla. Az Év étterme díj hab a tortán. Ráadásul Rácz Jenő másik étterme, a Costes is bekerült a top 10+2 étterem közé, itt ő az executive séf.

Az év étterme, a Rumour

Rácz Jenő séfnek és a Costes Groupot alapító Gerendai Károlynak közös vállalkozása a Rumour étterem. A külföldről hazatérő, hazai televíziós tehetségkutató főzőshow népszerű zsűritagjának első magyarországi étterme, a hazai éttermi kínálatban újszerűnek számító egyedi „chef’s table” koncepcióval várja a vendégeit.

A Rumour, a budapesti éttermi élet első, a séf személyére építő, őt a központba helyező étterme, amely nem csak a vendég gasztronómiai érzékeire kíván hatással lenni. A vendégeket a látványkonyhát körülvevő pult köré ültetik, és a vacsorát a séf, a sommelier és az egész éttermi személyzet vezetésével kísérik végig, egyfajta közösségi érzésre építve.

Az étterem saját meghatározása szerint gasztrószínháznak nevezi a vacsoráit, ennek megfelelően a gasztronómiai élményt kiegészítő elemekkel, gegekkel jeleníti meg.

A Rumour ételkínálata az ismert, jól érthető és beazonosítható, biztonságos, klasszikus fine dining stílust képviseli, olykor formabontó tálalással. A tesztelések eredményeként és a hazai vendégközösség körében elért, a fine dining éttermi stílus népszerűsítésének eddig nem látott teljesítményét is figyelembe véve 2022-ben az Audi-Dining Guide Étteremkalauz a Rumour By Rácz Jenő éttermet Az Év Étterme Díjjal ismeri el.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.