Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Minestrone recept
Minestrone
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Érdekességek

Elképesztő! Újabb örömhírt jelentett be Rácz Jenő

Az étteremnyitás és az eljegyzés után újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf.

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Instagram-oldalán Rácz Jenő. A Konyhafőnök zsűritagja zsinórban a második éttermét nyitja meg idén. A fővárosi Rumour étterem a járvány miatti csúszással májusban nyitotta meg kapuit, most pedig a közönség egy balatoni street food büfében is megkóstolhatja a séf által életre hívott falatokat.

"Sziasztok, itt vagyunk Szigligeten, és egy örömhírt szeretnék veletek megosztani: hamarosan meg fog nyílni a Nem rossz nevű street food hely."

Rácz Jenő a szigligeti vár lábánál nyitja meg szendvicsezőjét, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. A séf azt is elárulta a videóban, milyen különlegességet kóstolhatnak majd nála a látogatók.

"Aki erre jár, az fel tud menni a várba, utána le tud jönni és tud enni egy kacsa gyrost. Ez nem gyros lesz, inkább egy szendvics: kacsaszárnytő lesz konfitálva, tépve és egy kis őrületet is beleviszünk, ugyanis lesz benne, fokhagymás joghurt és sült krumpli is, ráadásként a kacsahús pekingi kacsa módjára lesz ízesítve. Lesz benne hoisin szósz, póréhagyma, uborka, minden, ami szem-szájnak ingere, plusz még kacsatepertő is - árulta el a Michelin-csillagos séf, aki még egy fontos bejelentést tett: munkaerőt is keres a szigligeti helyszínre kiemelt bérezéssel.

"Egy főnek még van helye a pult mögött. Balatoni, nyári munkát tudok most kínálni kiemelt fizetéssel. Jelentkezzetek nálam, a bióban leírom, hogy hova kell küldeni az önéletrajzokat" - mondta a séf.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.