Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Érdekességek

Elképesztő! Újabb örömhírt jelentett be Rácz Jenő

Az étteremnyitás és az eljegyzés után újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf.

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Instagram-oldalán Rácz Jenő. A Konyhafőnök zsűritagja zsinórban a második éttermét nyitja meg idén. A fővárosi Rumour étterem a járvány miatti csúszással májusban nyitotta meg kapuit, most pedig a közönség egy balatoni street food büfében is megkóstolhatja a séf által életre hívott falatokat.

"Sziasztok, itt vagyunk Szigligeten, és egy örömhírt szeretnék veletek megosztani: hamarosan meg fog nyílni a Nem rossz nevű street food hely."

Rácz Jenő a szigligeti vár lábánál nyitja meg szendvicsezőjét, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. A séf azt is elárulta a videóban, milyen különlegességet kóstolhatnak majd nála a látogatók.

"Aki erre jár, az fel tud menni a várba, utána le tud jönni és tud enni egy kacsa gyrost. Ez nem gyros lesz, inkább egy szendvics: kacsaszárnytő lesz konfitálva, tépve és egy kis őrületet is beleviszünk, ugyanis lesz benne, fokhagymás joghurt és sült krumpli is, ráadásként a kacsahús pekingi kacsa módjára lesz ízesítve. Lesz benne hoisin szósz, póréhagyma, uborka, minden, ami szem-szájnak ingere, plusz még kacsatepertő is - árulta el a Michelin-csillagos séf, aki még egy fontos bejelentést tett: munkaerőt is keres a szigligeti helyszínre kiemelt bérezéssel.

"Egy főnek még van helye a pult mögött. Balatoni, nyári munkát tudok most kínálni kiemelt fizetéssel. Jelentkezzetek nálam, a bióban leírom, hogy hova kell küldeni az önéletrajzokat" - mondta a séf.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.