Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Érdekességek

Furcsa kérések és extra alapanyagok: mit esznek a sztárok a Szigeten?

Sziget fesztivál
Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit, és szolgálja ki néha meglepő kívánságait a KIOSK Budapest a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó.

"A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól a kifinomult ételekig mindent tartalmaznia kell a menünknek" – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje.

Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok a vendégek szeme előtt.

“Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf .

”Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke.

12 FINOMSÁG, MELYET EGY FESZTIVÁLON IS EL TUDSZ KÉSZÍTENI >>>
3+1 HASZNOS TIPP, HOGY MEGELŐZD A FESZTIVÁLBETEGSÉGET >>>
MINIKONYHA A SÁTORBAN - HASZNOS ÖTLETEK FESZTIVÁLOZÓKNAK, KEMPINGEZŐKNEK >>>
VILLÁMEDZÉS, SOK-SOK HAL, NÉHA SÖR - ÍME RIHANNA ENGEDÉKENY DIÉTÁJA! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.