Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Puncstorta  recept
Puncstorta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Érdekességek

Úgy eszi a világ egyik legerősebb paprikáját, hogy abba mi belehalnánk

Mick Jack
Világrekorder lett az a kanadai férfi, aki egy ültő helyében 135 karolinai kaszás paprikát pusztított el igen rövid időn belül. Nem mellesleg, ez a csípős zöldség hivatalosan is a világ egyik legerősebbje.

Mike Jack teljesítményét látva még minket is kivert a víz, hiszen a vegán versenyevőként tevékenykedő rekorder 6 perc 49 másodperc alatt tömött magába ötven darab csípős paprikát. Már eleve ez is egy nagy teljesítmény, ám a férfi nem állt meg itt. Végül 135 karolinai kaszást evett meg a könnyeivel küszködve, ezzel pedig világrekorder lett. Mick egyébként már húsz éve „szoktatja” magát a csípős ételekhez, így ha javasolhatjuk, senki nem próbálkozzon hasonló rekordkísérlettel, ugyanis annak komoly egészségügyi következményei lehetnek.

A paprikabajnok egyébként azt mondta az új rekord beállítása után, hogy az első harapásnál érkező csípős sokk brutálisan kemény, majd a másodiknál, amikor azt hiszi az ember, hogy ez már nem is olyan rossz, egyre csípősebbé válnak a falatok. Ez nem is csoda, hiszen a szaklapok szerint a karolinai kaszás a jalapeño csípősségének a több százszorosa.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.