Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Érdekességek

Úgy eszi a világ egyik legerősebb paprikáját, hogy abba mi belehalnánk

Mick Jack
Világrekorder lett az a kanadai férfi, aki egy ültő helyében 135 karolinai kaszás paprikát pusztított el igen rövid időn belül. Nem mellesleg, ez a csípős zöldség hivatalosan is a világ egyik legerősebbje.

Mike Jack teljesítményét látva még minket is kivert a víz, hiszen a vegán versenyevőként tevékenykedő rekorder 6 perc 49 másodperc alatt tömött magába ötven darab csípős paprikát. Már eleve ez is egy nagy teljesítmény, ám a férfi nem állt meg itt. Végül 135 karolinai kaszást evett meg a könnyeivel küszködve, ezzel pedig világrekorder lett. Mick egyébként már húsz éve „szoktatja” magát a csípős ételekhez, így ha javasolhatjuk, senki nem próbálkozzon hasonló rekordkísérlettel, ugyanis annak komoly egészségügyi következményei lehetnek.

A paprikabajnok egyébként azt mondta az új rekord beállítása után, hogy az első harapásnál érkező csípős sokk brutálisan kemény, majd a másodiknál, amikor azt hiszi az ember, hogy ez már nem is olyan rossz, egyre csípősebbé válnak a falatok. Ez nem is csoda, hiszen a szaklapok szerint a karolinai kaszás a jalapeño csípősségének a több százszorosa.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.