Szinte biztos, hogy a következő konyhai trükk, ami a krumplipucolást hivatott megkönnyíteni, még attól is gyorsabb, mint amennyi idő alatt ez a cikk elkészült. Legyen szó bármilyen mennyiségről, Dave Hax zseniális praktikája tuti működni fog. Ha ezt ismertük volna a seregben, hamar túl lettünk volna a konyhára száműzött krumplipucolós büntetésen.
Nincs más dolgunk, mint a még nyers zöldséget középen egy éles késsel körbevágni, aztán megfőzni, leönteni róla a főzővizet, majd hideg vízzel gyorsan lehűteni. Ezután a burgonya héja egyetlen határozott mozdulattal pillanatok alatt leugrik a helyéről. A trükköt az alábbi videó kiválóan illusztrálja:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.