A fokhagyma nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Ha sülthúst készítünk vagy tésztát, salátát, néhány gerezdre szükség van, hogy ízletesebbé tegyük az ételt. De a pirítóst és a lángost is nehéz fokhagyma nélkül elképzelni.
A gerezdek megpucolása azonban már nem olyan kellemes feladat. Most viszont mutatunk egy trükköt, amivel másodperecek alatt kibonthatod a héjából a fokhagymát. Nem kell más hozzá, mint két tál.
Ha egy nagyobb ebédre készülsz, esetleg olyan ünnepi fogást készítesz, amiből nem hiányozhat a fokhagyma mint alapanyag, akkor ezzel a trükkel rengeteg időt és bosszúságot spórolhatsz meg magadnak. Próbáljátok ki ti is!
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.