Epres blondie
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Dödölle - az eredeti recept
Finomfőzelék
Babgulyás
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Zsemlegombóc
Klasszikus stíriai metélt
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba
Tenger gyümölcsei

Receptek tenger gyümölcsei hozzávalóval

Leírás

A tenger gyümölcsei alapanyag első hallásra megtévesztő lehet, hiszen nem édes gyümölcsökre kell gondolni, hanem a tengerben élő halakról, apróbb állatokról. Az előkészített és mélyhűtött termékek, keverékek többnyire garnélarákot, kagylót, tintahalat és egyéb halakat tartalmaznak. Az összetétel gyártónként változhat.

Nagyszerű ételeket készíthetünk a tenger gyümölcseiből gyorsan és egyszerűen. Természetesen a tengerparti országok legnépszerűbb alapanyaga, így olyan olasz fogások mint a tésztaételek, pizza, rizottó, vagy a spanyol paella a legismertebbek és leginkább kedveltek hazánkban is.

A tápértékek az összetétel szerint változnak. Táblázatunkban a garnéla tápértékeit adtuk meg.

Mikor vedd?

Bármikor, ha tenger gyümölcseiből készítenél ételeket.

Hogyan tárold?

A mélyhűtött termékeket mélyhűtőben, a frisset hűtőszekrényben, de minél hamarabb fel kell használni! Könnyen romlandó termék.
Tápérték(100 g)
85 kcal Energia
0.5 g Zsír
0 g Szénhidrát
20.1 g Fehérje
Tenger gyümölcsei receptek (14 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.