Felforrósítjuk az olajat, majd ropogósra sütjük rajta a felkockázott bacont és a finomra vágott hagymát. Hozzákeverjük az őrölt paprikát, a zúzott fokhagymát, valamint a megmosott, lecsepegtetett rizst.
Kissé lepirítjuk, majd hozzáforgatjuk a paradicsomot, és felöntjük az alaplével. Felforraljuk , lefedjük, 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a kimagozott, feldarabolt paprikát, majd további 10 percig főzzük együtt. Néhányszor megkeverjük, hozzáforgatjuk a vegyes tengeri finomságokat, és az egészet 5 percig főzzük.
Ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk a ragut. (Akkor jó, ha a rizs éppen megpuhult, a ragu állaga pedig krémes és szaftos.) Forrón tálaljuk, durvára vágott petrezselyemmel és néhány gerezd citrommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.