Elkészítés: Összedolgozzuk a lisztet, a tojásokat, a sót és az olívaolajat. Hozzáadjuk a tintát, és sima, rugalmas tésztát gyúrunk. Folpackba csomagolva kb. 30 percet pihentetjük. A csomagoláson található útmutató szerint kiengedjük a tenger gyümölcseit. Vékony csíkokra vágjuk a répát, felkarikázzuk a póréhagymát, a szárzellert apró darabokra vágjuk. Felhevítjük a vajat, és a zöldséget kevergetve 6-8 percig pároljuk rajta. Hozzáöntjük az homár alaplevet és a fehérbort, majd a tenger gyümölcseit. Lefedve 10 percig pároluk őket. A tésztát belisztezett gyúródeszkán vékonyra nyújtjuk, és félujjnyi szalagmetélt csíkokra vágjuk. Bő sós vizet forralunk, és addig főzzük a tésztát, amíg feljön a víz tetejére. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. A zöldség-tenger gyümölcsei keveréket összekeverjük a tejföllel, majd sóval ízesítjük. Megmossuk, finomra mágjuk a metélőhagymát. A tésztát a mártással és metélőhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.