Előkészítés: A tenger gyümölcseit hagyjuk felengedni. A spagettit bő, sós forró vízben kifőzzük, lecsepegtetjük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát finomra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Akkora serpenyőben/lábasban, amelybe belefér majd a tészta, felforrósítunk 2 evőkanál olajat, beledobjuk a fokhagymagerezdeket, és ha megpirultak, kivesszük. Hozzáadjuk a petrezselyem felét, felöntjük a húslével, a borral, hozzáadjuk a tenger gyümölcseit és a maradék olajat. Kb. 15 percig főzzük, gyakran megkeverjük. A spagettit beleöntjük a mártásos serpenyőbe, lazán összekeverjük, és néhány másodpercig élénk tűzön forrósítjuk. Megszórjuk a maradék petrezselyemmel, rámorzsoljuk a cseresznyepaprikát, és azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.