Elkészítés: A spagettit megfőzzük, leszűrjük, lecsöpögtetjük, és kevés olajban egy nagyobb tálban átforgatjuk.
Elkészítjük a salátaöntetet: az olívaolajhoz adjuk a lime levét, reszelt héját, a pestót, a chiliszószt, jól össekeverjük, ízlés szerint cukrozzuk.
A félbevágott uborka magját kikaparjuk, majd felszeleteljük, a koktélparadicsomokat pedig félbevágjuk.
Olajon megfuttatjuk a vékonyra szeletelt újhagymát, az aprított fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, az uborkát, és 1-2 percig pároljuk.
A tésztához adjuk a konyhakész tenger gyümölcseit, a párolt zöldségféléket, a salátaöntetet, és jól összekeverjük. Nagyobb tálra rakjuk a salátaleveleket, ráhalmozzuk a tésztát, majd díszítjük a garnélarákkal, petrezselyemzölddel, pirított kesudióval. Chiliszósszal megöntözhetjük, ha csípősebben szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.