A legfinomabb sütőtökkrémleves
Körömpörkölt csülökkel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
Babgulyás
Epres blondie
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
Rakott zöldbab darált hússal
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Vadas marha
Klasszikus kuglóf
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Garnélarák

Receptek garnélarák hozzávalóval

Leírás

A garnélarák nagyszerű alapanyag, ha gyorsan és egyszerűen készítenénk különleges és finom ételt. Persze, nem mindenki szereti, de akik igen, ők biztosan számtalan receptet keresnek, hogy minél változatosabban készíthessék el a garnélás ételüket. Kiváló salátát, előételt készíthetünk belőle, nagyszerűen illik tésztákra, pizzára, de grillezhető is.

A garnélarák kapható mélyhűtött és friss változatban. Előbbit felhasználás előtt érdemes kiolvasztani, a frisset pedig minél hamarabb elkészíteni. Az előfőzött garnéla rózsaszínes árnyalatú, míg a nem hőkezelt szürkés.

Mikor vedd?

Bármikor, ha garnélás ételt szeretnél készíteni.

Hogyan tárold?

A fagyasztott garnélát mélyhűtőben a felhasználásig, míg a frisset hűtőszekrényben, de nagyon gyorsan el kell készíteni. Könnyen romlandó alapanyag!
Tápérték(100 g)
85 kcal Energia
0.5 g Zsír
0 g Szénhidrát
20.1 g Fehérje
Garnélarák receptek (62 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.