A rizstésztát forró vízbe áztatjuk 10 perce, majd 5-7 perc alatt megfőzzük. A szószhoz összekeverjük a szójaszószt, a rizsecetet, a szezámolajat, hozzáadjuk a barna cukrot és a Cayenne-borsot, majd belereszeljük a megtiszított gyömbért.
Felforrósítjuk az olajat egy wokban, és rádobjuk a rákot, kis pirítás után pedig az apróra vágott vöröshagymát is. Sózzuk, borsozzuk. Ha a rák már szép fehér színt kapott, kiszedjük, és félrerakjuk egy tányérra.
Beledobjuk a leszűrt és átöblített tésztát a wokba, majd ráöntjük a szószt, és alaposan összeforgatjuk. Félrehúzzuk a tésztát a wok szélére, beleütjük a tojásokat, amikor látjuk, hogy fehéredik az alja, elkeverjük, majd ezt is a tésztába forgatjuk. Rátesszük a durvára vágott földimogyorót, az újhagymát és végül a póréhagymacsírát. Visszatesszük a rákot, és egy utolsót keverünk rajta. Tálalásnál még mogyoróval, újhagymával, csírával és csilivel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.