A liszteket elvegyítjük a sütőporral, a csiliporral, a pirospaprikával és a sóval. Habverővel összekeverjük a tojást és a tejet, majd a lisztes keverékhez adjuk és simára dolgozzuk.
Egy felhevített vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk, majd amikor forró, evőkanálnyi adagokban tésztamasszát merünk rá, és mindkét oldalon aranysárgára sütjük. Ezután a minipalacsintákat kivesszük és félretesszük.
A garnélát a mártásba forgatjuk. A krémsajtot összekeverjük a tejföllel és a citromhéjjal. A félbevágott avokádó húsát kivájjuk és pépesítjük. Néhány palacsintát megkenünk a krémsajtos masszával, és elosztjuk rajtuk a kis darabokra vágott lazacfilét. A többi palacsintán elosztjuk az avokádópépet, valamint a garnélát. Végül mindet kígyóuborkával és friss fűszernövényekkel vagy csírákkal díszítjük.
Megjegyzés
A házi Marie Rose-mártáshoz összekeverünk 1,2 dl majonézt 3,5 ek paradicsomszósszal és 2 ek tejföllel, majd 1 ek citromlével, 1 tk Worcester-mártással, 3-6 csepp Tabasco-szósszal és 1 csipet pirospaprikával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.