Felaprítjuk a vöröshagymát, majd kevés felhevített kókuszolajon pirítani kezdjük. Ha megpirult, hozzáadjuk a darált csirkemellet is. Sóval, borssal ízesítjük, fűszerpaprikával fűszerezzük a húst, majd felöntjük vízzel és fedő alatt párolni hagyjuk kb. 20 percig.
Eközben csomómentes palacsintatésztát készítünk a lisztből és a tojásokból egy csipet sóval, vízzel hígítva.
Kókuszolajjal vékonyan kikent palacsintasütő serpenyőben vékony palacsintákat sütünk.
A megpárolódott csirkemellet leszűrjük, de az alaplevet is meghagyjuk.
A natúr joghurtból és 2 evőkanál zablisztből csomómentes habarást készítünk. Ehhez, hőkiegyenlítés céljából, 2 evőkanál paprikás levet öntünk, alaposan összekeverjük, majd hozzáöntjük a habarást a maradék alapléhez és folyamatosan kevergetve besűrítjük.
A kisült palacsinták közepére halmozunk egy adag darált csirkemellet és egy kevés öntetet, majd a két végét behajtogatva feltekerjük.
A szósszal leöntve, kevés natúr joghurttal és friss petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.