A kaliforniai paprikákat, hagymát nagyobb darabokra vágjuk. A gombát és fokhagymát egyben hagyjuk. Egy tepsibe tesszük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, chili pehellyel ízlés szerint fűszerezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és az egészet összeforgatjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon, kb. 45-50 percig sütjük.
A palacsinta tésztához a kimért hozzávalókat, a lisztet, a tojásokat, a tejet, sót, borsot és a tárkonyt egy tálban összekeverjük és forró olajon serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
Egy fél lilahagymát és egy gerezd fokhagymát összevágunk, olívaolajon pár percig pirítjuk, majd felöntjük a halszósszal. Körülbelül 10 perc után belefektetjük a garnélákat. Amikor elérték a rózsaszínes színt hozzáöntjük a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, friss aprított petrezselyemmel fűszerezzük, összekeverjük és kb. 10 perc alatt besűrítjük.
A sült zöldségeket összevágjuk, a palacsintát megtöltjük vele, szorosan feltekerjük. Tetszés szerint tálra helyezzük. Meglocsoljuk a garnélás mártással és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.