Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és rátesszük a karikára vágott koktélparadicsomot. Ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük.
Ráborítjuk a tonhalkonzervet, és néhány percig fedő alatt, közepes fokozaton pároljuk, hogy a fűszerek érvényesüljenek.
A csíkokra vágott cukkinit összeforgatjuk a fűszeres tonhallal, és puhára pároljuk. Hozzáöntjük a laktózmentes tejszínt, óvatosan összekeverjük, további két percig főzzük együtt, majd fedő alatt pihentetjük, amíg a tésztát kifőzzük.
A rizstésztát külön lábosban bő, sós, olívaolajos vízben megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Miután megpuhult, leszűrjük, és forrón tálaljuk a tonhalas raguval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.