A töltelékéhez a túrót áttörjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tojássárgáját, a nyírfacukrot (vagy bármilyen más édesítőszert). Belereszeljük a citrom és a narancs héját is, végül megszórjuk a vaníliarúd kikapart belsejével.
A rizstésztát kifőzzük a csomagoláson feltüntetett javaslat szerint. Amikor elkészült a tészta, belekeverjük a túrós masszába, majd hozzáadjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjét is.
A vajjal kikent tepsit kibéleljük a réteslapokkal, beleöntjük a túrós töltelékét, és letakarjuk a másik réteslappal.
Ezután a tetejét megkenjük a tejföl és tojássárgája keverékével, majd 150-160 fokra előmelegített sűtőben, kb. 45-50 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készíti el Buday Péter séf az egészséges vargabéles receptjét
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.