Meghámozzuk a kiviket, az egyiket összetörjük villával. A másikat vékony karikákra szeleteljük.
A tejfölhöz (vagy tejszínhez) hozzáadjuk a zuzott kivit, a zöld citrom és a maradék kivi levét.
Sózzuk, borsozzuk, jól kikavarjuk.
Hozzáadjuk a garnéla 2/3 részét kisebb darabokra vágva, majd újból összekeverjük.
Tányéron, vagy üvegkehelyben, vagy koktélos pohárban szervírozzuk: alulra a kivikarikák, tetejére a garnélás szósz kerül. A megmaradt kivikarikákkal díszítjük és a garnélával. Kissé lehűtve előételként is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.