Serpenyőben olivaolajat melegítünk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát, és kicsit megpirítjuk rajta.
A gyömbért vékony szeletekre vágjuk, a chili paprikát összemorzsoljuk, a szárított paradicsomot apróra vágjuk. A fokhagymás olajra dobjuk, és kicsit összepirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított garnélát is. Addig főzzük, amíg a rákok rózsaszínűek lesznek. Ezt követően hozzáadjuk a főzőtejszínt, és összerottyantjuk.
A spagettit forró sós vízben a csomagoláson lévő utasítás szerint kifőzzük.
A kifőtt tésztát összeforgajuk a garnélás szósszal.
Tányérokba szedjük, a tetejét reszelt parmezánnal megszórjuk, és teszünk rá néhány levél friss bazsalikomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.