A tésztát bő, sós, étolajos vízben félkeményre főzzük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és beledobjuk a megtisztított és felaprított salotta hagymát, egy percig pirítjuk, majd következik a felszeletelt fokhagyma, majd a koktélparadicsom, végezetül a rákokat dobjuk a serpenyőbe. Mindegyiket egy-egy percig pirítjuk.
Ráöntjük a bort, ízesítjük sóval, borssal, chilivel, és csíkokra felvágott bazsalikommal. Ha felforrt hozzáadjuk a tejszínnel elkevert mascarponét, és összeforraljuk.
A szószt a kifőtt tésztára borítjuk, összekeverjük, meglocsoljuk citromlével és kevés olívaolajjal.
Megjegyzés
Ez a recept egy teljesen ízvilágba viszi el a tradicionális magyar konyha ízvilágában felnőtt ember Ajánlom ,hogy próbálják ezt teljesen más ízvilágot is.Biztos nem okoz csalódást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.