A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. A főzővízből kikanalazunk 1,5 dl-t.
Egy közepes edényben felverjük az egész tojásokat a sárgájákkal együtt. Hozzáadjuk a lereszelt parmezánt, és félretesszük.
A bacont felkockázzuk, közepes hőfokon ropogósra pirítjuk. Hozzáforgatjuk a tésztát és a tojásos parmezánt, majd hozzáöntünk a félretett főzővízből annyit, hogy krémes legyen a végeredmény. Meghintjük egy kevés borssal, majd az elkészült carbonara spagettit parmezánnal megszórva tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül az eredeti carbonara spagetti - tejszín nélkül!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.