Egy mély serpenyőben lepirítjuk a bacont, rádobjuk a fokhagymát, 1 perc alatt megdinszteljük, és lehúzzuk a tűzről.
Eközben a spagettit kifőzzük, a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, a főzőléből félreteszünk egy keveset.
A tésztát, még forrón a serpenyőbe, a fokhagymás szalonnára fordítjuk, majd a parmezánt 2 egész tojással és 1 tojássárgájával összekeverve ráöntjük.
Az egészet alaposan összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és ha extrakrémes állagot szeretnénk, néhány kanállal hozzáadunk a főzővízből. A carbonara spagettit azonnal tálaljuk!
Nézzd meg videón, hogyan készül az eredeti carbonara spagetti!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.