A curryszószt felmelegítjük egy serpenyőben, és megpirítjuk benne a meghámozott, feldarabolt tököt. Hozzáöntjük a kókusztejet és az alaplét, majd 10 percig pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a lazacot, a rákot, végül a rizstésztát, és 4-5 percig főzzük, amíg a hal megpuhul. Beleszórjuk a felkarikázott újhagymát, a babcsírát, majd a friss koriander leveleivel és limegerezdekkel tálaljuk.
Megjegyzés
Az alaplé lefagyaszható, majd fogyasztáskor adjuk hozzá a lazacot, rákot és a tésztát. A laksa egy délkelet ázsiai levesféleség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.