Az előfőzött mirelit garnélát, kiengedés után lecsepegtetjük.
A megtisztított hagymát kockára, a paprikákat vékony csíkokra vágjuk, majd a 3 ek felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Megsózzuk, kissé megpuhítjuk.
A garnélát hozzáadjuk, rövid ideig pirítjuk, a bort hozzáöntjük és 3 percig együtt forraljuk, csiliszósszal sűrítjük.
A spagettit sózott, forrásban lévő vízben 7-8 perc alatt kifőzzük. A garnéla felével és a petrezselyemzöld egyrészével összekeverjük, melegen tartjuk. Tálra rakva, a maradék garnélával, a petrezselyemzölddel és az őrölt borssal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.