A konyhakész gyorsfagyasztott rákokat a csomagolásból kivesszük, hagyjuk lecsepegni, majd papírtörlővel szárazra töröljük.
A sárgarépát, cukkinit,lilahagymát megtísztitjuk, majd valamennyit lereszeljük. / a zsenge cukkinit héjastól/ Keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a megmosott, megszárított és apróra vágott rozmaringleveleket. A tojásokat kissé felverjük, sózzuk, borsozzuk.
A tejszínnel, parmezán sajttal, aprított petrezselyemzölddel jól összekeverjük. Ezt a kevéket hozzáadjuk a reszelt zöldségfélékhez, jól összedolgozzuk. Gombócokat formázunk, majd a közepébe tesszük a sóval, fokhagymával ízesített rákot.
Kisebb lábasban 3-4 újjnyi olajat felforósítunk, majd ebben sütjük ki a batyukat. Egyszerre csak 3-4 db-ot süssünk, mert gyorsan elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.