A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, rádobjuk a garnélát és az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
A mandarint meghámozzuk, gerezdekre szedjük és hozzáadjuk a garnélához. Megszórjuk gyömbérrel, kevés vízzel felöntjük és 10 percig főzzük (én a "főjön meg tutira, a többi nem számít" -elvet vallom, de a bátrabbak, állítólag elég, ha 3-4 percig főzik). A végén meghintjük petrezselyemzölddel.Párolt rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Arahel küldte. Köszönjük!
További fotók, receptek a <a >Rachel és a csokigyár blogban</a>!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.