Az étcsokoládét feaprítjuk, majd egy kis lábasban kevergetve megolvasztjuk vízgoz felett. Közben kibélelünk sütopapírral egy nagyobb tepsit.
A mandarinokat megmossuk, majd meghámozzuk, a gerezdeket szétválasztjuk, a fehér puha belső héjat pedig gondosan eltávolítjuk.
A gerezdeket egyenként az olvasztott csokoládéba mártjuk, majd mindent a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. A csokis felüket megszórjuk egy kevés nagy szemu tengeri sóval, aztán hűvös helyre, vagy hűtőbe tesszük 30 percre, hogy kissé megszilárduljon a csokibevonat. Tengeri só helyett egyébként tört mogyoróval is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.