A baconszeleteket egy száraz serpenyőben megpirítjuk, vigyázzunk arra, hogy ne égjenek meg. A megsült baconről egy papírtörlő segítségével leitatjuk a felesleges zsiradékot, hagyjuk kihűlni.
A kihűlt baconszeleteket óvatosan felszúrjuk egy hurkapálcikára vagy nyársra a képen látható módon.
Kockákra törjük a tábla étcsokoládét és vízgőz fölött megolvasztjuk. Folyamatosan kevergetjük, nehogy leégjen. Ha elkészült, elzárjuk a hőforrást és levesszük a gőzről.
A felnyársalt, megsült baconszeleteket egyesével belemártjuk az olvasztott csokiba, de elég félig vagy csak a végüket bevonni. Sütőpapírral bélelt tepsire vagy tányérra tesszük és hagyjuk megdermedni a csokit.
A még puha csokimázra szórhatunk nagy szemű sót, chilipelyhet vagy tört mogyorót is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.