Egy nagy tepsibe sütőpapírt rakunk, a sütőt pedig 200 fokra előmelegítjük. A bacon szalonnákat atepsibe fektetjük, úgy hogy mindegyik szelet húsos felét a következő szelet zsírosabb része fedje. A rácsot középre helyezzük, és 20-25 perc alatt megpirítjuk a bacont.
A paradicsomból hat egyenlő szeletet vágunk.
A toast kenyereket kenyérpirítóban úgy megpirítjuk, hogy már pici színe legyen, de még puha maradjon.
Egy serpenyőben vajat hevítünk és tükörtojást sütünk.
Ha elkészült a bacon, akkor 3-3 szeletet rakunk mindkét szendvicsbe, erre jön rá a paradicsom, a saláta, a sajt, a tükörtojást és nyakon öntjük majonézzel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.