Amíg a sütő melegszik, előkészítjük a spárgákat: a fás részt letörjük vagy levágjuk, a vastag spárgákat meghámozzuk egy zöldséghámozó segítségével (vékony spárgánál ez nem szükséges).
A megtisztított spárgákat 3-4-esével kis csokorba fogjuk, a csokrokat egy-egy szelet baconnel körbetekerjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 15-18 perc alatt megsütjük. Félidőben megfordítjuk.
Az elkészült spárga hollandi vagy sajtmártással magában is kiváló fogás, de fantasztikus köret is egyben.
Nézd meg videón is, hogyan készül a BACONBE tekert spárga
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.