Kinyújtjuk a tésztát 5 mm vastagra. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk úgy, hogy pereme is legyen, majd megszurkáljuk villával. Lefedjük sütőpapírral, aztán 200 fokos sütőben 12 percig süssük. Ha ezzel elkészültünk, vegyük ki.
A sütőt 170 fokra állítjuk. A póréhagymát megtisztítjuk, majd felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pórét, megsózzuk, kissé megpirítjuk, majd kevergetve puhára pároljuk. A paradicsomot és a rozmaringot megmossuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a rozmaring leveleit lecsipkedjük, és finomra vágjuk.
Simára keverjük a tojásokat a tejszínnel. Hozzáadjuk a rozmaringot, majd megsózzuk. Hozzáforgatjuk a pórét, a paradicsomot és a kisebb darabokra vágott bacont. A keveréket az elősütött tésztára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd 170 fokos sütőbe tesszük. Aranyszínűre sütjük a pitét kb. 25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.