A csokoládét felaprítjuk. Simára keverjük a pudingport 1,5 dl tejjel és 4 dkg cukorral. A maradék tejet egy lábasban felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről. Hozzákeverjük a pudingos tejet, visszatesszük a tűzre, és kevergetve forraljuk 1 percig. Lehúzzuk a tűzről. Pár percig hagyjuk hűlni, majd belekeverjük a felaprított csokit, hogy az teljesen elolvadjon benne. Szoba-hőmérsékletűre hűtjük a keveréket.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a maradék cukorral, majd a kihűlt csokis pudinghoz forgatjuk.
Megpirítunk egy kevés zabpelyhet száraz serpenyőben, és szétosztjuk 6 kisebb pohárba vagy desszertespohárba. Rákanalazzuk a pudingot, majd megszórjuk durvára vágott magokkal. Elrendezünk a tetején néhány banánkarikát, majd mentalevelekkel és csokiforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.