A Baileys likőrös banános pudinghoz először a pudingport elkeverjük a cukorral és megfőzzük a tejben.
A karamellszószhoz a cukrot karamellizáljuk, majd hozzákeverjük a vajat, a tejszínt és az egészet összeforraljuk.
4 pohár vagy tálka aljába beletördeljük a kekszet, meglocsoljuk likőrrel, megrakjuk felszeletelt banánnal és rákanalazzuk a pudingot.
A tejszínt habbá verjük és rákanalazzuk a pudingra. Végül meglocsoljuk a karamellszósszal, és apróra tördelt csokoládéval és banánkarikákával díszítjük. Hűtőben 2-3 órát pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.