A barackos-csokis zabkásához először a zabpehely felét az üvegbe öntjük, majd rászórjuk a chiamagot és összekeverjük.
Ráöntjük a tejet, rászórjuk az apróra vágott sárgabarck felét. A barackra rákanalazzuk a görög joghurtot, a joghurtra a lekvárt, majd a barack másik felét, és meghintjük a reszelt étcsokoládéval. Lezárjuk az üveget, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap reggel fogyasztjuk. Fel is melegíthetjük.
A banános-mandulás zabkásához a zabpehely felét ugyanúgy az üvegbe töltjük, majd rászórjuk a chiamagot és összekeverjük.
Szintén felöltjük a tejjel, megszórjuk a durvára tört mandulával, majd rátesszük a felkarikázott banánt is. Rákanalazzuk a joghurtot, megcsorgatjuk a mézzel, majd ismét a banán és mandula következik. Lezárjuk az üveget, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, másnap reggel hidegen vagy felmelegítve fogyasztjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül az egyéjszakás zabkása
Megjegyzés
Befőtt gyümölcsöt is használhatunk a zabkása elkészítéséhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.