A vaníliás pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük.
A babapiskótát egy tortaformába rakjuk, majd rákenjük a pudingot. A kisütött palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük és fölhajtjuk csiga formában, majd a puding tetejére helyezzük, kívülről haladva befelé.
A csoki pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és a maradék 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük. Langyosan a palacsintákra kenjük.
A meggyet lecsöpögtetjük (a levét félretesszük). A csokipuding tetejére tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A puncspudingot felfőzzük a meggylében 1 ek cukorral, és a meggyekre öntjük. Hűtőben egy éjszakát állni hagyjuk, másnap könnyen szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.